" />

Spermadonator

spermadonator 4

Spermadonator

Donordating är en mötesplats för privata spermadonator som vill hjälpa barnlösa par och singlar. Genom spermadonation kan hetero- och homosexuella par och singel tjejer få hjälp att få barn. Eftersom det är brist på sperma i världen och kostnaderna hos spermabankerna är alldeles för höga har man möjlighet på vår hemsida hitta sin donator helt gratis. Donor.se fungerar som en dating sida men istället söker kvinnor och parsperma donatorer och män som vill bli passiva pappor.

Biologisk pappa

För att kunna donera spermier måste donatorn vara en frisk man som fyllt18 år,vissa vill vara passiva pappor medan andra inte vill ha någon kontakt alls efteråt, många donatorer uppskattar möjligheten att få träffa kvinnan eller paret som han donerar sperman till.

Enligt svensk lag har de barn som kommer till genom donator insemination i Sverige rätt att vid mogen ålder få uppgifter om sin biologiska pappa om donatorn nu har uppgett korrekta uppgifter vid donationen.

När medlemmar och donatorn befinner sig “en match” (strax före ägglossning) träffas man för att överlämna sina friska spermier. Vanligtvis har man redan träffats innan dess för att kontrollera att man har samma förväntningar.Det åligger medlemmarna att betala för alla kostnader donatorn haft! För övriga ersättningar mellan donator och medlem är det en sak mellan dessa parter och har ingen inblandning från Donor.se

Hälsointyg

En del donatorer testas regelbundet för sjukdomar, vissa donerar till sperma eller till blod banker varav de redan har aktuella hälsointyg, du som medlem skall alltid kräva av donatorn att han har ett uppdaterat hälsointyg innan ni sätter igång med processen. Som donator producerar du nya spermier i ett närliggande rum och ge dem till medlemmen att inseminera, under ett trevligt och personligt sätt.

Mer info finns under fliken Insemination

Lycka till!

SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

×
 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up