" />

sæddonation

Hvordan fungerer det?

Donorinsemination er en proces, hvor en mand donerer sæd, så en kvinde kan inseminere sig selv. Dette kan gøres privat derhjemme eller i en klinik.

Hvad gør den?

Lesbiske og heteroseksuelle par med fertilitetsproblemer, enlige kvinder, homoseksuelle eller heteroseksuelle mænd, der ikke ønsker at have en aktiv rolle i deres børns liv ofte donerer sæd, samt mænd, der ønsker at have en begrænset rolle som passiv far.

Hvordan?

Vælg en sæddonor side og begynde at chatte og sende hinanden gennem samfundet, deler ikke give personlige oplysninger eller e-mail adresser, før du haft kontakt i et stykke tid, og du føler, at det er rigtigt at komme videre. Når du har fundet en donor, stængel når møde på et offentligt sted at snakke videre, hvis du beslutter at gå videre med en graviditet, kræver tid, at donoren kan vise, at han eller hun har været igennem sundhedstjek for nylig. Heminsemination kits du kan købe gennem Donor.se eller online.

Kontakt en advokat eller en advokat, hvis du ønsker at skrive en kontrakt, kontaktoplysninger, se links.

Fordele og ulemper

Den største fordel ved sæddonation for enlige kvinder og lesbiske par, der donoren ikke ønskede nogen interferens, förälder.Ditt børn også vil være genetisk forbundet med dig

Hvis du bruger en privat sæddonor, skriver du ikke noget navn som faderen, og han har ingen rettigheder i henhold til den betingelse, at han senere anmodet om en DNA-test, og gå til domstolene, som normalt ikke ske, fordi så har han til at betale underholdsbidrag for alle de ubesvarede år. Hvis moderen skulle gå væk faderen kan kræve for forældremyndigheden over barnet, medmindre moderen skrev et testamente, hvor hun giver ansvaret for barnet til sine forældre eller søskende eller nære venner.

Hvis sæddonor beslutter, at han ønsker at tage del i barnets liv, når han har de samme rettigheder, som hvis de havde haft samleje, uanset hvad skrevet tidligere. Det betyder også, at kvinden eller parret kan anmode om finansiel støtte fra sæddonor. Juridisk set et barn, der kom til donation de samme rettigheder til arv, når donoren dør.

Det er godt at underskrive en skriftlig og var vidne til aftale mellem de involverede personer, selv om det ikke er juridisk bindende det viser i hvert tilfælde, hvad intentionerne var på det tidspunkt.

SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

×
 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up