" />

sæddonasjon

Hvordan virker det?

Donor inseminasjon er en prosess der en mann donerer sæd, slik at en kvinne kan inseminere seg selv. Dette kan gjøres privat hjemme eller i en klinikk.

Hva gjør den?

Lesbiske og heterofile par med fertilitetsproblemer, single kvinner, homofile eller heterofile menn som ikke ønsker å ha en aktiv rolle i barnas liv ofte donerer sæd, samt menn som ønsker å ha en begrenset rolle som en passiv far.

Hvordan?

Velg en sæddonor side og begynne å chatte og sende e-post hverandre gjennom fellesskapet, deling ikke oppgi personlige opplysninger eller e-postadresser før du har hatt kontakt på en stund, og du føler at det er riktig å gå videre. Når du har funnet en donor, stem i møte på et offentlig sted for å snakke videre, hvis du bestemmer deg for å gå videre med en graviditet, krever tid at donor kan vise at han eller hun har gått gjennom helsesjekk nylig. Heminsemination kits du kan kjøpe gjennom Donor.se eller online.

Kontakt en advokat eller en advokat hvis du ønsker å skrive en kontrakt, kontaktinformasjon, se linker.

Fordeler og ulemper

Den største fordelen med sæddonasjon for single kvinner og lesbiske paret at donor ikke ønsker noen forstyrrelser som förälder.Ditt barn vil også være genetisk knyttet til deg

Hvis du bruker en privat sæddonor, trenger du ikke skrive noe navn som far, og han har ingen rettigheter under forutsetning av at han senere bedt om en DNA-test og gå til retten, som vanligvis ikke skje fordi da han må betale vedlikehold for alle de tapte årene. Hvis mor skulle gå bort far kan kreve for foreldreretten til barnet hvis mor skrev et testamente der hun gir ansvaret for barnet til sine foreldre eller søsken eller nære venner.

Hvis sæddonor bestemmer seg for at han ønsker å ta del i barnets liv når han har de samme rettigheter som om de hadde hatt samleie, uavhengig av hva skrevet tidligere. Dette betyr også at kvinnen eller paret kan be om økonomisk støtte fra sæddonor. Lovlig, et barn som kom til donasjon de samme rettigheter til arv når giver dør.

Det er godt å signere en skriftlig og var vitne til avtale mellom de berørte personer, selv om det ikke er juridisk bindende det viser i hvert fall hva intensjonene var på den tiden.

SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

×
 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up