" />

Regler

Profiler

Vi har satt upp följande regler för att hålla både vår hemsida och våra medlemmar trygga och  nöjda varför vi förväntar oss att alla medlemmar och donatorer förbinder sig till följande beteende och regelverk.

-Alla profiler och meddelanden skall skrivas på ett tydligt, artigt, icke fördomsfullt och respektfullt sätt. Profiler måste vara ärliga och tydliga i sin information och får inte innehålla några kontaktuppgifter som mail,telefon och skype.

-Alla donatorer är överens om att inga samlag eller sexuell handlingar av något slag
förväntas i utbyte mot donation av färsk sperma.
Moderatorn förbehåller sig rätten att ta bort donatorer och förbjuda dem från att bli medlemmar i framtiden, om de erbjuder något annat än insemination efter eget direktiv.

-Donatorer som registrerat sig på Donor.se medger att de gärna donera färsk sperma. Eftersom Donor.se  är en dejtingsajt för donatorer och barnlösa, hemsidan tar inget ansvar för vad parterna kommer överens om gällande eventuell ersättning mellan parterna.

– Bilder som laddas upp får inte på något sätt vara kränkande eller anses vara av sexuell natur.

– E-mail adresser, webbadresser och telefon nummer får inte lämnas profiler eller skickas till annan medlem utan att man först blivit ombedd att skicka privata kontaktuppgifter.Ta alltid kontakt med medlemmarna genom din brevlåda för att skydda din integritet men även minska oönskad skräppost.Om e-post eller telefon nummer skrivs i din profil eller skickas utan förfrågan kommer profilen att raderas omgående utan möjlighet till återbetalning, detsamma gäller förtal av sidan eller andra medlemmar och spamming i form att man skickar meddelande till så många medlemmar som möjligt.

Artighet

Vi förväntar oss att när donatorn känner sig oförmögen eller ovillig att hjälpa sökande medlemmar att de skall svara att för tillfället kan jag ej stå till tjänst.Denna gemensamma artighet gäller naturligtvis även för medlemmar som söker en donator.

Endast en profil kan skapas per person, om en donator försöker omregistrera sig med ett annat namn anses han vara i strid vårt regelverk och kommer bannas.Medlem som letar efter en donator måste ha sin egna individuella profil så att donatorn vet exakt vem de donerar till.

Om ett lesbiskt par ansluter en av kvinnorna bör det nämnas i hennes profil. Om både kvinnorna i ett sådant förhållande önskar bli gravida så måste två profiler skapas. Varje försök att säkra en donator med mer än en kvinna genom samma profil kommer att leda till att profilen tas bort och ingen återbetalning ges för återstående tid. Det är inte bara oärligt utan förvirrande för våra sperma donatorer. 

Det är medlemmarnas ansvar att ta reda på vilka regler som gäller på Donor.se, moderatorn förbehåller sig rätten att redigera, frysa eller ta bort profiler efter eget tycke när som helst och oavsett anledning.

Tack och Lycka till i ert sökande!

SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

×
 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up