" />

Om os

Donor – 1000 børn er blevet født gennem vores egne private æg og sæd bank siden 2010.

Mangel på sædceller Der er mangel på sæddonorer rundt om i verden, mens et stigende antal kvinder og par ønsker at blive forældre. De desperat søger sæddonorer, der selv ofte har begrænsede muligheder for at få børn på grund af ægteskabelig status, økonomi, seksualitet og frugtbarhed, er mange mænd også på udkig efter en form for fælles forældre Donor dating.

Donor har skabt en hjemmeside, hvor folk kan ikke bare “komme sammen “online, men også kan tale om deres forventninger i en mere sikker base og bedre støtte fra folk med samme bakgrund.En ekstra sikkerhed er, at du ikke behøver at dele personlige oplysninger, og hvis der er nogen, der handler i strid med vores regler, bedes du rapportere det til os hvilket betyder, at personen er fjernet fra siden for evigt Vores side kan bedst forklares som en dating site, men med folk på udkig efter sæd eller æg donorer til at udføre sin egen insemination roligt og sikkert i deres eget hjem.

Personlig kontakt Her har du mulighed for at møde din donor personligt og måske en dag være i stand til at forklare dit barn, hvordan faderen eller moderen lignede, selvom du kan bestemmes aldrig at mødes efter undfangelsen. Ved brug af en sædbank må aldrig overstige donor, men kun for at skabe et billede af ham ved kort skriftlig beskrivelse, som ikke helt få det samme. http://www.datingwebsites.se/


 

SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

×
 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up